Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Πρωτάθλημα basket επαγγελματικών τάξεων 2013

                                                             
                                                               
                                                                                                                                                           ΠΑΤΡΑ     6/6/2013
ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ                              
ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
& ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
           Το   Τμήμα    Άθλησης, Πολιτισμού & Νέας Γενιάς του    Δήμου    Πατρέων, σε συνεργασία με την Ε.Σ.Κ.Α.Η.   και την Οργανωτική Επιτροπή του Πρωταθλήματος,  διοργανώνουν το 14ο  εργασιακό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης  (Basket).
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι διάφορες επαγγελματικές ομάδες εργαζομένων με τους περιορισμούς και τις υποχρεώσεις, όπως αυτές ορίζονται από τις διατάξεις του καταστατικού του πρωταθλήματος. Σκοπός του πρωταθλήματος είναι η άθληση των εργαζομένων που δεν έχουν την δυνατότητα να αθληθούν σε οργανωμένους χώρους, σε σωματεία ή στο σπίτι τους.
Όπως αποφασίστηκε στην γενική συνέλευση των εκπροσώπων των ομάδων, δηλώσεις συμμετοχής, κατάθεση δελτίων μαζί με τις θεωρημένες καταστάσεις που αποδεικνύουν την επαγγελματική ιδιότητα των συμμετεχόντων, γίνονται στο Τμήμα Άθλησης Πολιτισμού & Νέας Γενιάς,  (Βοηθητικά γήπεδα Παμπελοποννησιακού Σταδίου είσοδος Ι. Ρίτσου), τηλ  2610-313404,  2610-342270 (τηλ. &  Fax) στον κ.  Σταύρο Νταλαχάνη, και στον κ. Διονύσιο  Ξένο, έως και την Δευτέρα 10/6/2013 & ώρα 14:00 που είναι αυστηρά και η τελευταία  ημερομηνία  υποβολής  αιτήσεων.
Την Τετάρτη 12/6/2013 & ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Παμπελοποννησιακού Σταδίου (είσοδος Ι. Ρίτσου από την καταπακτή) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση και θα καθοριστεί το σύστημα της διεξαγωγής του πρωταθλήματος.
Η παρουσία των εκπροσώπων των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα είναι υποχρεωτική!                                                                                                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου